papan iklan

Sunday, March 13, 2011

terkandas.

hye...
aku sekarang masih berada kat vietnam.
patut naik flight kul 4.40 ptg tadi.
tapi terlepas flight sebab leka sgt shopping.

kat hotel ni plak ade internet connection....
tapi facebook tak bleh bukak....asal bukak facebook je time out...
aku nk on ym plak...ym aku dah berkurun tak bukak.
so dah takde akaun rupenye...
macamner nak berhubung ngan org kat malaysia?
so aku gunekan blog nak suh acan pesan kat matyie supaya takyah amek kami kat klia harini.
pasan kat damn tuk inform training school yg kami terkandas kat sini. dan esok tak dapat dtg kerja seperti biasa..
ni namenye one way communication.
tak berkesan sgt. tapi dah takde pilihan....kire bergune gak blog ni...hahahahahaha

mcmner aku nak hubungi filzah ye?
aku bawak netbook, tapi plug kat sini lain.
tak same ngan plug 13 ampere kite kat malaysia tu.
hahahahahahahaha
die bace ke post ni?


so esok pagi aku akan naik flight ke malaysia kul 11pg.
tolak cuti tahun lagi.

k doekan aku selamat sampai k.

bye.

3 comments:

  1. hehehe..
    klakar la...
    pape pn..
    slamat smpai m'sia~
    =)

    ReplyDelete
  2. nasib baik acan on9 24 jam. wakaka

    ReplyDelete
  3. ape da ko khusyuk sangat shopping ! haha

    ReplyDelete

thanks sudi komen.